Spirituel coaching og mentoring for solomødre

Spirituel coaching og mentoring er til dig, der ønsker at tage føringen i dit liv som solomor. Du ønsker at få kontakt til din indre stemme, slippe dårlig samvittighed og stå ved dig selv og de valg du træffer, så du får energien, overskuddet og glæden tilbage som mor. 

Helt konkret står du måske overfor nogle større beslutninger som fx om du skal have et barn mere alene, måske du står overfor at vælge institution m.m., måske du føler dig overvældet af livet som mor til små børn og kan ikke mærke dig selv og hvad du ønsker og har brug for.

Eller du er frustreret over, at du føler dig utilstrækkelig, følelser som dårlig samvittighed, skyld og skam tynger dig og forhindrer dig at leve i frihed ud fra dit højeste selv.

Gang på gang spænder dine tanker og følelser ben for dig og får dig til at handle og gøre det modsatte at det du ønsker.

Uanset, hvad du har brug for støtte til, vil jeg, som din spirituelle coach og mentor, sammen med dine åndelige vejledere støtte dig i at forløse dine tankemønstre, få indsigt i dit følelsesliv, forløse følelsesmønstre og udvikle dig spirituelt. 

Det enten i enkelte sessioner eller via mit Glad og stærk solomor forløb. 

Du er meget velkommen til at få en snak først, ring/sms til mig og book en gratis sparringsamtale.